Yläosan koristekuva

Tuotteemme

Kuluttajille

Tuoreus on herkullisuuden, terveellisyyden ja laadun perusta. Siksi on tärkeää, että vihannesten ja juuresten tie kuluttajan pöytään on mahdollisimman suora ja nopea.

Vihannes-Laitila Oy:n käyttämät kasvikset hankitaan omilta, ammattitaitoisilta sopimusviljelijöiltä. Tiedämme tarkkaan miten tuotteemme on viljelty, varastoitu, puhdistettu, pakattu ja kuljetettu kauppaan.

Kotimaisten tuotteiden puuttuessa käytämme omia raaka-aineiden hankintakanavia ulkomaisilta sopimusviljelijöiltä ja -toimittajilta. Tuontituotteiden alkuperämaa on merkitty pakkaukseen.

Laatuketju on katkeamaton ja pystymme dokumentoimaan matkan jokaisen vaiheen pellosta pöytään.

Selaa kuluttajatuotteitamme valikosta.

Teollisuudelle ja suurkeittiöille

Laatu syntyy osaamisesta ja oikein tekemisestä. Vihannes-Laitilalle laatu on erottamaton osa tuotantoprosessia. Toimimme kansainvälisen HACCP-valvontamenetelmän mukaan. Tuotannon ja tuotantotilojen hygienia varmistetaan päivittäisellä koneiden, laitteiden ja tilojen pesulla sekä säännöllisellä desinfioinnilla.

Hyvällä hygienialla ja oikeilla tuotantomenetelmillä pidämme huolen siitä, että raaka-aineen laatu pysyy pakkaamisen ja jatkojalostusprosessin aikana optimaalisena ja, että valmis tuote on sekä sisäiseltä että ulkoiselta laadultaan ensiluokkainen.

Laatu varmistetaan tarkistamalla kaikki tuotteet huolellisesti ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.

Selaa teollisuus- ja suurkeittiötuotteita valikosta.