Yläosan koristekuva

Vihannes-Laitilan nimikisan säännöt

1. Järjestäjä

Vihannes-Laitila Oy

2. Osallistuminen ja palkinnot

Arvontaan voit osallistua täyttämällä yhteystietosi ja ehdottamalla nimeä Vihannes-Laitilan uutuustuotteelle. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 1 palkinto. Palkinto on Vihannes-Laitilan juuresaiheinen t-paita sekä juurespaketti (arvo 30,00 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt ja annat Vihannes-Laitila Oy:lle kaikki oikeudet käyttää ehdottamaasi tuotenimeä. Voittajan nimi voidaan julkaista Vihannes-Laitilan nettisivuilla ja somekanavissa, ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Kisaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Jos kisan aikana havaitaan vilpillistä toimintaa, osallistuja poistetaan kisasta.

4. Osallistumisaika

Kilpailu on käynnissä 26.1.–8.2.2021, ellei toisin ilmoiteta.

5. Järjestäjän vastuu

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internet-selaimissa. Kisan järjestäjä ja kisan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, kisaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai kisaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Kisan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Vihannes-Laitila Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.
Nämä kilpailusäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailun sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Tietosuoja

Osallistujan tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Tietosuojaseloste »