Yläosan koristekuva

Vihannes-Laitilan reseptikisan säännöt

 

1. Järjestäjä

Vihannes-Laitila Oy

2. Osallistuminen ja palkinnot

Arvontaan voit osallistua täyttämällä yhteystietosi sekä lataamalla oman reseptisi ja itse ottamasi kuvan Vihannes-Laitilan reseptikisasivustolle. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 20 palkintoa. Pääpalkinto on Fiskarsin Norden-valurautapata (5 l) (arvo 179,90 €). Lisäksi 19 osallistujalle arvotaan ämpärillinen (10 kg) Vihannes-Laitilan tuoreita vihanneksia (arvo n. 25 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Jokainen osallistuja voi voittaa vain yhden kerran. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt, vakuutat, että lisäämäsi resepti ja kuva ovat omiasi sekä luovutat Vihannes-Laitila Oy:lle oikeuden käyttää lataamaasi materiaalia markkinointitarkoituksiin. Vihannes-Laitila Oy:lla on oikeus myös muokata lähettämääsi reseptiä ja kuvaa. Voittajien nimet julkaistaan Vihannes-Laitilan nettisivuilla ja somekanavissa, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Kisaan saa osallistua
ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Jos kisan aikana havaitaan vilpillistä toimintaa,
osallistuja poistetaan kisasta.

4. Osallistumisaika

Kilpailu on käynnissä 19.10.–22.11.2020, ellei toisin ilmoiteta.

5. Järjestäjän vastuu

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internet-selaimissa. Kisan järjestäjä ja kisan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, kisaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai kisaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Kisan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkintojen vastaanottajat vapauttavat Vihannes-Laitila Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Nämä kilpailusäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailun sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Tietosuoja

Osallistujan tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Tietosuojaseloste »