Yläosan koristekuva

Kurpitsa-lehtikaalipannu

 

Ainekset

500 g
hokkaido-kurpitsa
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1
keltainen paprika
1
mieto chili
100 g
lehtikaalia
100 g
kirsikkatomaatteja
1 dl
punaisia linssejä
2 rkl
öljyä
0,5 tl
cajun-maustetta
30 g
cashewpähkinöitä
ripaus mustapippuria
1 tl
suolaa

Valmistus

Kuutioi kurpitsa, viipaloi punasipuli ja paprika. Hienonna valkosipulinkynnet sekä chili. Laita kurpitsakuutiot leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Laita öljyä kurpitsakuutioille ja mausta cajun-mausteella ja paahda 200 asteissa uunissa 10-15 minuuttia. Keitä linssejä vähässä vedessä kypsiksi. Kuullota punasipulit, hienonnettu chili ja valkosipulit öljytyllä pannulla. Poista lehtikaalista paksu ruoto ja leikkaa pienemmäksi. Lisää pienitty lehtikaali pannulle paprikan kanssa, kuullota ja kääntele hetki. Lisää paahdetut kurpitsakuutiot, keitetyt linssit, cashew-pähkinät ja kirsikkatomaatit. Mausta mustapippurilla ja lisää suolalla.