
Kaurainen kasvispata

Ainekset
5
isoa porkkanaa
1
iso punasipuli
5 kpl
valkosipulinkynsiä
1
pieni parsakaali
1 pussi
Myllärin Tomaatti Kaura ateria-aines
300 g
jauhelihaa
2
kasvisliemikuutiota
1 tl
suolaa
1 rkl
basilikaöljyä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1 tl
inkivääriraastetta
250 g
herne-maissi-paprikaa
Valmistus
Laita noin litra vettä kattilaan ja lisää mausteet sekä kuoritut, siivutetut porkkanat. Lisää Myllärin Kaura Ateria-aines veden kiehuessa.
Ruskista jauheliha ja sipuli, lisää kattilaan.
Keitä, kunnes porkkanat ja kaura on lähes kypsää. Lisää inkivääri, hunaja ja basilikaöljy.
Lisää kattilaan parsakaalipalat ja kiehauta hetki. Lisää lopuksi herne-maissi-paprikapussi ja anna hautua hetken. Tarkista maku.
Laita tarjolle tuoreen salaatin kanssa.