Yläosan koristekuva

Kaaliporkkanaletut

 

Ainekset

suolaista lettutaikinaa
kaalia
porkkanaa
soijakastiketta
suolaa
mustapippuria
voita
osterikastiketta
chilikastiketta

Valmistus

Suikaloi kaali ja hakkaa suikaleita perunasurvimella, jotta ne mehustuvat. Tee porkkanoista suikaleita juustohöylällä. Sekoita kaali-porkkanasuikaleisiin suolaa ja mustapippuria. Ota kaalia ja porkkanaraastetta kupillinen. Laita paistinpannuun voita ja anna hiljalleen sulaa. Paista lättytaikinaa vähäisellä lämmöllä. Laita kaali-porkkanasuikaleet raa'an letun päälle ja kypsennä kannen alla noin 3-5 minuuttia. Laita kaalin päälle lisää taikinaa ja jatka hetki kypsentämistä. Käännä ja kypsennä toinen puoli. Pistä päälle osterikastiketta ja majoneesia sekä halutessa chilikastiketta