
Kaali-jauhelihalaatikko

Ainekset
1
iso kaali
800 g
jauhelihaa
3
sipulia
1 l
keitettyä riisiä tai ohraa
5
munaa
1 l
punaista maitoa
3
lihaliemikuutioita
2 rkl
suolaa
1 rkl
maustepippuria
1 rkl
meiramia
1 rkl
pihvimaustetta
1 rkl
oreganoa
2 dl
siirappia
Valmistus
Keitä riisi tai ohra puolikypsäksi, lisää siihen maito ja munat, sekoita.
Pilko kaali ja keitä lihaliemellä maustetussa vedessä puolikypsäksi tai ruskista paloiteltu kaali pienessä voi määrässä pannulla.
Lisää pilkottu sipuli, siirappi, mausteet sekä munat riisin sekaan ja sekoita. Tarkista maku.
Laita massa voideltuihin uunivuokiin ja paista 60-80 minuuttia 200 asteessa, kunnes laatikko on kunnolla kypsynyt.
Tarjoa puolukkahillon kera.