Tuotteet

Kuluttajatuotteet

Tuoreus on herkullisuuden, terveellisyyden ja laadun perusta. Siksi on tärkeää, että vihannesten ja juuresten tie kuluttajan pöytään on mahdollisimman suora ja nopea.

Vihannes-Laitila Oy:n käyttämät kasvikset hankitaan omilta, ammattitaitoisilta sopimusviljelijöiltä. Tiedämme tarkkaan miten tuotteemme on viljelty, varastoitu, puhdistettu, pakattu ja kuljetettu kauppaan.

Kotimaisten tuotteiden puuttuessa käytämme omia raaka-aineiden hankintakanavia ulkomaisilta sopimusviljelijöiltä ja -toimittajilta. Tuontituotteiden alkuperämaa on merkitty pakkaukseen.

Laatuketju on katkeamaton ja pystymme dokumentoimaan matkan jokaisen vaiheen pellosta pöytään.

Teollisuus- ja suurkeittiötuotteet

Laatu syntyy osaamisesta ja oikein tekemisestä. Vihannes-Laitilalle laatu on erottamaton osa tuotantoprosessia. Toimimme kansainvälisen HACCP-valvontamenetelmän mukaan. Tuotannon ja tuotantotilojen hygienia varmistetaan päivittäisellä koneiden, laitteiden ja tilojen pesulla sekä säännöllisellä desinfioinnilla.

Hyvällä hygienialla ja oikeilla tuotantomenetelmillä pidämme huolen siitä, että raaka-aineen laatu pysyy pakkaamisen ja jatkojalostusprosessin aikana optimaalisena ja, että valmis tuote on sekä sisäiseltä että ulkoiselta laadultaan ensiluokkainen.

Laatu varmistetaan tarkistamalla kaikki tuotteet huolellisesti ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.